ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή – ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ / FAX : 210 6712015 E-MAIL:info@eltexnika.gr Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 203, ΑΘΗΝΑ 11525 ( πλησίον Μετρό στάση Κατεχάκη )

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η «ΠΑΤΗΤΗ» ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΜΗΣΗ

Την τσιμεντοκονία, σαν έννοια, μέχρι πριν λίγα χρόνια την ξέραμε σαν βάση πατώματος για την τοποθέτηση πλακιδίων ή αλλου υλικού. Ακόμα παλαιότερα αποτέλεσε βασική πρώτη ύλη κατασκευών, των νησιωτικών περιοχών της χώρας. .
Πλέον στην σύγχρονη δόμηση και με τα εξελιγμένα υλικά βρίσκει ξανά εφαρμογή σαν τελική επιφάνεια σε πατώματα, τοίχους ή όπου αλλού μας αρέσει και μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην ανακαινιση και διακόσμηση του χώρου. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα εξ΄ ολοκλήρου οικολογικό και φυσικό προϊόν. Η σύσταση του περιέχει τη θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, τη χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο. Στις μέρες μας έχει ενσωματώσει σειρά νέων τεχνολογιών που προσφέρουν υψηλές μηχανικές αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση. Μπορούμε να τη βρούμε σε πάνω από 100 αποχρώσεις. Έχει μικρό πάχος, γρήγορη εφαρμογή, υπάρχει η δυνατότητα με το ανάλογο αστάρι να τοποθετηθεί πάνω από υφιστάμενες επιφάνειες όπως μωσαϊκό κλπ και με το ανάλογο βερνίκι προστασίας της επιφάνειας μπορούμε να πετύχουμε είτε ματ εμφάνιση, είτε σατινέ λάμψη, είτε ακόμα και γυαλιστερή όψη.
 Έχει πλήθος εφαρμογών είτε σε εσωτερικούς, είτε σε εξωτερικούς χώρους όπως πατώματα, τεχνοτροπίες σε τοίχους, ντουζιέρες, πάγκους, σκάλες κλπ,. Το μόνο όριο που υπάρχει είναι η φαντασία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και με άριστες αντοχές στο χρόνο όπως έχει αποδείξει δεκαετίες τώρα.
                                                                         Το άρθρο συντάχθηκε από τον κ. Χρήστο Σιγάλα
                                                                             ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ
                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου