ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή – ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ / FAX : 210 6712015 E-MAIL:info@eltexnika.gr Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 203, ΑΘΗΝΑ 11525 ( πλησίον Μετρό στάση Κατεχάκη )

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ


Οι γυψοσανιδες είναι ένα νέο σχετικά υλικό, σε σχέση με άλλες μορφές τοιχοποιίας.
Αποτελείται από ειδική σύνθεση γύψου και πεπιεσμένου χαρτιού σε μορφή πλάκας με λεία επιφάνεια.

Χρησιμοποιείται για την κατασκευή :

- Διαχωρισμούς δωματίων
- Επένδυση τοιχοποιίας
- Ψευδοροφές

Πλεονεκτήματα :

- Μικρό κόστος
- Ελαφρύ υλικό
- Μικρό πάχος ( κερδίζουμε περισσότερο ωφέλιμο χώρο στην οικία- κατάστημα )
- Ευκολία στην τοποθέτηση
- Ευκολία στην αντικατάσταση
- Δεν επιβαρύνουν τον φέρων οργανισμό του κτιρίου

Επίσης με την γυψοσανίδα μπορούμε κατασκευάσουμε διάφορα ράφια ή να προσθέσουμε διάφορες στυλιστικές πινελιές στο σπίτι μας έτσι ώστε να ανεβάσουμε την αισθητική του (π.χ. κρυφοί φωτισμοί, διάφοροι σχηματισμοί στο ταβάνι, η ακόμα και να κρύψουμε κατασκευαστικές ατέλειες που μπορεί να έχει η οικία μας )

Η γυψοσανίδα αποτελεί ένα από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε σε μια ανακαίνιση διαμερίσματος ή καταστήματος. Το μόνο που απομένει είναι να βρούμε έναν καλό επαγγελματία τεχνικό που να είναι γνώστης στις κατασκευές με γυψοσανίδα. Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας ελεύθερη και με την χρήση της γυψοσανίδας θα αλλάξετε το χώρο σας προς το καλύτερο ( οικονομικά και ποιοτικά )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου