ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή – ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ / FAX : 210 6712015 E-MAIL:info@eltexnika.gr Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 203, ΑΘΗΝΑ 11525 ( πλησίον Μετρό στάση Κατεχάκη )

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Σε μια ανακαίνιση ενός μπάνιου αυτό που πρέπει να προσέξουμε κυρίως είναι οι σωληνώσεις. Μια παλαιά και φθαρμένη σωλήνα μπορεί να μας κάνει μεγάλη ζημιά. Γι΄αυτό και και σε ένα παλιό μπάνιο ( 10 με 20 χρόνια ανάλογα την ποιότητα της κατασκευής του ) θα πρέπει να γίνεται ανακαίνιση. Το κόστος μιας ανακαίνισης μπάνιου δεν είναι τίποτα μπροστά στα χρήματα που θα δώσουμε για να επιδιορθώσουμε τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει μια σπασμένη ή τρυπημένη σωλήνα. Αυτό αυξάνεται αν αναλογιστούμε ότι οι ζημιές μπορούν να προχωρήσουν και σε κάποιο γειτονικό σπίτι.
Θα πρέπει να διαλέξουμε τα είδη υγιεινής να είναι κατάλληλα για τις διαστάσεις του μπάνιου, όπως και επίσης όλα τα υλικά να είναι ανθεκτικά στους υδρατμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου